Stimaţi clienţi, vă informăm că în zilele de 30.11.2017 şi 01.12.2017 nu ne vom desfăşura activitatea. Comenzile preluate miercuri, 29.11.2017, vor fi livrate luni, 04.12.2017. Vă mulţumim! Echipa Hranipex

Creativitatea copiilor poate fi cea mai bună sursă de inspirație pentru producătorii de mobilier

Cu toții știm cât sunt de jucăuși copii și ce imaginație bogată pot avea, de aceea mediul în care ei cresc și se dezvoltă trebuie să fie corespunzător pentru a le putea susține pe cât de mult posibil creativitatea.

Astăzi, producătorii își dau silința să creeze nenumărate articole care să vină în întîmpinarea dorințelor și nevoilor copiilor noștri.

Mobilierul pentru copii devine avantajos dacă acesta crește împreună cu cel mic. În acest scop, merită să investiți banii într-un mobilier cu design original și de calitate care de-a lungul timpului nu își va pierde atractivitatea, dar care să și îndeplinească dorințele copiilor și părinților cu privire la normele de siguranță necesare.

În ciuda tuturor eforturilor de a crea mobilierul universal, nu este chiar ușor să combini nevoile și fanteziile unui copil cu cele ale unui adolescent.  Mai devreme sau mai taîrziu, în majoriatea cazurilor, camera unui copil suferă nenumărate schimbări și devine camera unui student. Practic, rafturile și cutiile pentru jucării vor îndeplini noi cerințe, cum ar fi expunerea idolilor sau depozitarea electronicelor.  De obicei, chiar și culoarea originală a camerei suferă modificări ce vor reflecta personalitatea adolescentului.

Noi la Hranipex susținem creativitatea individuală, care este  reflectată de asemenea și  în colecția bogată de culori a canturilor ABS pentru mobilă cu care vă puteți familiariza răsfoind  catalogul nostru online. Tu doar trebuie să iei decizia corectă.