Cea mai bună soluție este una singură

Nouă, la Hranipex, ne plac detaliile. Pe de o parte, știm că pentru voi, producătorii de mobilă, cantul nu reprezintă un motiv de a nu dormi noaptea (dar daca este așa, unul dintre cei 120 expeți Hranipex este probabil deja în drum spre dumneavoastră pentru a vă ajuta să perfecționați procesul de căntuire). Pe de altă parte, știm și că dacă acest detaliu nu funcționează, toată producția se oprește. Asta am încercat să evităm în ultimii 25 de ani. Și suntem foarte buni.

Mai multe informații

Nu sunteți niciodată la mai mult de 24 ore distantă.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră în procesul de căntuire, am pregătit canturi pentru fiecare dintre miile de plăci ale celor 85 de producatori inernaționali de PAL. În momentul în care ați analizat cu atenție toate opțiunile și ați selectat un material pentru următorul proiect, noi știm deja exact procedura și cantul potrivite proiectului dumneavoastră, precum și timpul de livrare - dacă este în stoc, cel mai târziu a doua zi.
Cum este posibil? Deoarece un depozit mare este unul dintre avantajele noastre. Nu sunteți niciodată la mai mult de 24 ore distanță de noi, oriunde v-ați afla.

Nu veți gasi nico diferență. Doar un lucru bine făcut.

De ce Hranipex, vă întrebați? Nu suntem singurul producător de canturi pentru mobilier. Nici cel mai mare chiar. Dar noi suntem cei care acordăm cea mai mare atenție unui aspect cheie - identitatea.
În final, asta decide dacă ai avut sau nu o zi de lucru productivă. Dacă ai ales o placă iar noi ti-am oferit unul dintre cele 1660 de canturi, iar acesta se potrivește mănusă, totul funcționează fără probleme.
Pentru o potrivire perfectă am făcut verificarea identității canturilor noastre cu plăcile de PAL Kronospan, printre altele. Astfel, am devenit partener autorizat Kronospan pentru Colecția Globală. Identitate garantată de noi, cât și de Kronospan.
În orice caz, corespondența nu este doar despre culoare sau structură. Noi o gândim și în moduri la care nu te-ai aștepta. Recent am adăugat un strat superior care asigură potrivirea perfectă între cant și placă indiferent de lumină. Acesta este soluția noastră pentru a evita metamerismul. Probabil că ți s-a întâmplat asta. Ai ales o placă de PAL la lumina zilei, iar atunci când ai verificat-o în lumina artificială din atelier ai constatat că arată diferit. Acest lucru nu te va mai lua prin surprindere de acum înainte.

Suntem făcuți din același material. Ne dorim un mobilier perfect. Ca și tine.

Ești un producător de mobilă. Și asta înseamnă ceva. Munca ta este imaginea ta. În producția de mobilier la fel ca în oricare afacere cinstită, totul se rezumă la calitate. Un compromis în ceea ce privește calitatea înseamnă pierderea reputației și a bucuriei de a lucra. De aceea nu faci asta. Nu se merită pentru nimic. La Hranipex, noi împărtășim aceeași viziune.
Astăzi, majoritatea produselor noastre sunt făcute din ABS. ABS-ul este garanția ca marginile moblei tale sunt protejate de toate zgârieturile și loviturile la care vor fi supuse. Schimbările de temperatură sau umiditatea crescută nu le vor afecta. Clienții tăi vor aprecia, de asemnea, faptul că ABS-ul este ușor de reciclat și nu are impact negativ asupra mediului înconjurător.
Dacă vorbim de calitate, standardul European al zilelor noastre este cantul de 1 mm grosime. Este alegerea evidentă pentru margini precise. În timp ce sunt suficient de flexibiile și maleabile, îți îndeplinesc așteptările, sunt mai elegante datorită suprafeței mai înguste de frezare, iar îmbinarea cu placa de PAL este mai fină decât în cazul canturilor de 0,5 mm. Cu alegerea înțeleaptă a cantului, nu faci compromisuri.
Dacă în fabricarea mobilierului din zilele noastre exista cu adevărat materiale sensibile la detalii, acestea sunt plăcile cu suprafață lucioasă. Acesta este motivul pentru care Hranipex și-a luat angajamentul pregătirii canturilor pentru colecția Senosan High Gloss Acrylic. Am colaborat cu Senosan pentru a crea plăci și canturi din același material. Ele sunt identice, oferindu-vă o suprafață uniformă și compactă până la ultimul detaliu. Ca și cum ar fi făcută din sticlă sau metal șlefuit.

Lucrează o singură dată. Prima încercare. Perfectă.

Vorbind de detaliu, să ne gândim la impactul psihologic! Când totul este fără cusur, nu observați. Dar un defect, chiar și cel mai mic, este un real magnet pentru priviri. Imposibil să-ți iei ochii.

Poate că Hranipex a făcut o mică obsesie pentru detalii. Adevărat, un cant nu este un zbor pe Marte. Nu este nici măcar ceva pentru care clienții dumneavoastră să fie preocupați. Dar depinde de noi să facem un lucru pe care să te bazezi. Deci vă puteți concentra pe ce faceți cel mai bine. Mobilierul!