Noua colecție de canturi pentru Kronospan Trends 20/21

Descoperiți 18 decoruri noi inspirate din natură pentru colecția Kronodesign Trends 20/21.

 

În calitate de partener autorizat Kronospan, am pregătit un set complet de canturi ABS de înaltă calitate pentru noua colecție de PAL melaminat Kronodesign Trends 20/21, care va fi lansată la începutul anului 2020.

Canturile pentru toate cele 18 decoruri noi sunt identice cu decorul plăcilor de PAL melaminat. Toate tiparele au fost supuse aprobării reciproce direct la Centrul de Proiectare Kronospan din Burgas (Bulgaria). Colecția conține 6 grupe de canturi, pentru fiecare dintre ele puteți alege nuanțe diferite de culori. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a fi creativ și de a realiza proiecte moderne și originale pe baza tendințelor actuale, cu ajutorul cărora puteți satisface cu ușurință dorința clienților dvs. de mobilier elegant. Cele mai noi finisaje au fost fabricate printr-o metodă unică, care elimină efectul metamerismului. Acest lucru face ca nuanțele de culoare ale canturilor să arate la fel în diferite condiții de lumină. Pentru a îndeplini cerințele dvs., păstrăm majoritatea canturilor din această colecție pe stoc cu grosimea de 0,45 mm, 1 mm și 2 mm, în lățimi de bază de 22 mm și 42 mm. Cu toate acestea, putem produce orice dimensiune doriți cu livrare în termen 7-9 zile lucrătoare.

Tendințele actuale îi provoacă designeri și arhitecți să combine caracteristicile și materialele naturale cu mediul urban modern. Această nouă colecție vă oferă mai multe modalități de integrare a finisajelor naturale în interior, oferind canturi care combină aspectul metalic și betonul, canturi cu aspect de scânduri din lemn dur sau chiar finisaje subtile de lemn cu suprafețe diferite care vor fi plăcute atât vizual cât și la atingere.
Mostre

1)     Grupa de decoruri Flow - combinații inovatoare de caracteristici metalice și beton care alcătuiesc aspectul materialului uzat. 5 nuanțe de culori diferite create cu noua suprafață cu aspect de rugină (RT).
2)     Grupa de decoruri stejar Garage– finisaj de scândură din lemn în diferite lățimi.
3)     Grupa de decoruri stejar Evoke– canturi care arată frumusețea și realitatea imperfecțiunii, portretizând fisuri realiste, noduri și structură de lemn proeminentă.
4)     Grupa de decoruri stejar Harbor - finisajele acestor canturi au fost inspirate de aspectul lemnului de stejar vechi restaurat, cu originea în Veneția, Italia.
5)     Grupa de decoruri ulm Aurora -textură delicată și tonuri calde la modă fac din aceste finisaje o caracteristică de design versatilă, ideală pentru combinarea cu diferite tipuri de suprafețe și materiale.
6)     Grupa de decoruri stejar Castello – veți fi fermecați de finisajele tradiționale clasice din stejar european într-un nou design modern.