Vă informăm că joi, 30.11.2023 și vineri, 01.12.2023, sunt zile libere și nu se vor efectua livrări, iar depozitul şi biroul vor fi închise.

Despre companie

Hranipex este unul dintre liderii europeni în fabricarea și furnizarea de produse și consultanță de specialitate pentru industria mobilei. Grupul, având sediul central în Republica Cehă, a fost fondat în anul 1993 și astăzi își desfășoară activitatea în peste 60 de țări ale lumii. Portofoliul de produse include feronerie pentru mobilă, canturi, adezivi, agenți de curățare și alte componente pentru fabricarea mobilei. 

Hranipex este conștientă de responsabilitatea sa socială și se ghidează după cele mai înalte principii etice și după principii ale dezvoltării durabile. Societatea se concentrează pe investiții în cercetare și dezvoltare, siguranță și calitate. Promovează tehnologii noi care duc la economii de energie și reducere de emisii. Consolidează angajamentul de a proteja mediul. 

Cultura corporativă se bazează pe valori solide care însoțesc societatea de-a lungul istoricului acesteia. Grija față de angajați, clienți, parteneri de afaceri și furnizori creează relații pe termen lung și o cooperarea de succes în echipă. Parte integrantă a vieții grupului Hranipex este activitatea caritabilă amplă și sprijinul acordat activităților culturale și sportive.  

Cu entuziasmul pentru dezvoltare continuă și inovații, produse și servicii cu valoare adăugată ridicată, grupul Hranipex stabilește noi standarde, își consolidează poziția pe piață și devine opțiunea numărul unu nu numai pentru clienți.

Conducerea companiei

Filip Winkelhofer

Filip Winkelhofer

Președintele Consiliului HRANIPEX a.s.