*** Covid-19 – Biroul este deschis de la 8.00 la 17.00 și răspundem apelurilor și solicitărilor dvs. chiar dacă, din cauza numărului mai mic de angajați disponibili, pot exista întârzieri în gestionarea comenzilor. Accesul în sediul nostru este restricționat. Comenzile vor fi livrate doar prin curier (GLS sau Fan Courier). Vă mulțumim pentru înțelegerea dvs., și ne cerem scuze în avans pentru orice inconvenient cauzat.***

Corespondenţe pal – cant

 

În această secţiune a site-ului vă punem la dispoziţie corespondenţele pal - cant. Aici veţi fi informat de recomandările Hranipex pentru plăcile de pal ale producătorilor de top. Înainte de a efectua comanda, vă rugăm verificaţi dacă alegerea dumneavoastră corespunde cu recomandările noastre.

ATENŢIE: Nuanţele de culori de pe monitorul dumneavoastră pot fi diferite de cele reale din mostrar. Dacă doriţi mostrarele noastre, nu ezitaţi să ne contactaţi la numerele de telefon: 0318053312/13/14/17. Aşteptăm cu nerăbdare observaţii şi sugestii, care cu siguranţă ne vor ajuta să ne apropiem şi mai mult de cerinţele dumneavoastră.

Cele mai frecvent utilizate tabele

Descărcaţi corespondenţele tuturor producătorilor de pal