Stimaţi clienţi, vă informăm că în data de 24.01.2019 nu ne vom desfășura activitatea. Comenzile preluate în data de 23.01.2019 vor ajunge la destinație în 25.01.2019.

Actualităţi

Împreună strălucim!

Vă dezvăluim secretul perfecțiunii

Utilizând adezivii noștri nu sunteți nevoiți să stingeți lumina în atelier pentru ca îmbinarea dintre cant și PAL să fie invizibilă. Cu noua gamă de adezivi în diferite nuanțe îmbinările vor fi invizibile, atât ziua cât și noaptea.

Rezultate excelente pot fi obținute prin utilizarea unui adeziv perfect adaptat culorii și structurii plăcii de PAL și a cantului. O altă condiție pentru a avea rezultate perfecte este alegerea unui adeziv potrivit pentru parametrii de funcționare a mașinii de căntuit.

Ce adeziv să alegeti? Gama noastră de adezivi are acum noi produse în stoc: 

- Adezivii noștri EVA 600.30 și 600.70 sunt acum și în varianta de culoare neagră, ideală pentru piesele de mobilier negre.  

- Adezivii 600.70 și 600.71 împreună cu 1000.70 și 1000.71 au extins gama noastră de adezivi cartușe EVA de înaltă calitate. Aceste cartușe sunt disponibile în culoarea albă și natur fiind concepute pentru piesele de mobilier de culoare deschisă.

- Pentru rezultate deosebite în lipirea cu mașinile de căntuit manuale utilizați noul nostru adeziv EVA 605.21 alb. - Adezivul EVA 608.30 fără umplutură, transparent și adezivul EVA 608.80 cu umplutură, natur sunt soluția ideală pentru mașinile de căntuit mici și medii cu temperatură de aplicare cuprinsă între 180 °C și 200 °C și cu viteză de la 4 până la 8 metri pe minut.

- Nu în ultimul rând, vă recomandăm noul nostru adeziv de montaj și construcții PVAc în dispersie Hranicoll D4 ce poate fi utilizat atât la interior, cât și la exterior. Adezivul PVAc este potrivit pentru toate tipurile de îmbinări și are o rezistență crescută la fluctuațiile de temperatură și umiditate. Este adecvat atât pentru lipirea ramelor de uși și ferestre cât și pentru lemnul laminat sau stratificat, etc.

După cum puteți observa avem o gamă variată de adezivi, pentru alegerea corectă contactați reprezentanții noștri zonali.  

Vă urăm Paște Fericit!

O primăvară jucăușă și colorată

Fiecare primăvară vine cu o explozie de culori. Multe dintre ele se reflectă și în ...

Kronospan

Canturi pentru Coleția Globală Kronospan

Cooperare între profesioniști - rezultate excelente garantate!

Suntem mândri să ...

Interzum 2017

Avem plăcerea să vă invităm la târgul Interzum 2017.

 

Să-i oferim bucătăriei o notă de lux

În anul 2016 bucătăria încă reprezintă inima locuinței. Se spune că dragostea trece prin stomac, iar nutriționiștii ne recomandă mâncarea preparată cu ingrediente de calitate și gătită cu drag în acasă. Dar, bucătăria nu este doar un mediu propice pentru gătit, ci de multe ori ea se înglobează în componența și designul unui living.

Mobilă pentru copii: lemn masiv sau laminat?

V-ați gândit cum ar trebui să mobilați camera micuțului dumneavoastră? Chiar dacă nu a făcut încă primii pași, putem fi siguri că va reuși să descopere fiecare colțișor al casei și astfel, va da un test de rezistență mobilei.

Dorințele voastre ne inspiră.

Canturi. Canturi. Canturi. Probabil asta au în minte majoritatea oamenilor care vizitează sediul nostru central din Komorovice. Nu vă lăsați pacăliți de monotonia cuvantului canturi, acestea reprezentând produsul principal în activitatea companiei Hranipex. Canturile sunt lumea noastră, motto-ul nostru, le realizăm cu entuziasm, avem grijă de ele și le dezvoltăm. Ele sunt forța călăuzitoare din spatele efroturilor noastre de a fi cei mai buni din domeniu și să îndeplinim dorințele fiecărui client. Gama noastră de canturi este extrem de mare.

Creativitatea copiilor poate fi cea mai bună sursă de inspirație pentru producătorii de mobilier

Cu toții știm cât sunt de jucăuși copii și ce imaginație bogată pot avea, de aceea mediul în care ei cresc și se dezvoltă trebuie să fie corespunzător pentru a le putea susține pe cât de mult posibil creativitatea.

Astăzi, producătorii își dau silința să creeze nenumărate articole care să vină în întîmpinarea dorințelor și nevoilor copiilor noștri.

Comparație 2015-2016 a celor 10 tendinţe de top în designului de mobilier

Sfârșitul anului 2015 și începutul noului an aduce cu sine bilanțul așteptărilor referitoare la  perioada următoare. Comparația următoare va arăta ce tendinţe vor supraviețui și care vor deveni trecut.