Stimaţi clienţi, vă informăm că în data de 24.01.2018 nu ne vom desfășura activitatea. Comenzile preluate în data de 23.01.2018 vor ajunge la destinație în 25.01.2018.

Actualităţi

Interzum 2017

Avem plăcerea să vă invităm la târgul Interzum 2017.

 

Să-i oferim bucătăriei o notă de lux

În anul 2016 bucătăria încă reprezintă inima locuinței. Se spune că dragostea trece prin stomac, iar nutriționiștii ne recomandă mâncarea preparată cu ingrediente de calitate și gătită cu drag în acasă. Dar, bucătăria nu este doar un mediu propice pentru gătit, ci de multe ori ea se înglobează în componența și designul unui living.

Mobilă pentru copii: lemn masiv sau laminat?

V-ați gândit cum ar trebui să mobilați camera micuțului dumneavoastră? Chiar dacă nu a făcut încă primii pași, putem fi siguri că va reuși să descopere fiecare colțișor al casei și astfel, va da un test de rezistență mobilei.

Dorințele voastre ne inspiră.

Canturi. Canturi. Canturi. Probabil asta au în minte majoritatea oamenilor care vizitează sediul nostru central din Komorovice. Nu vă lăsați pacăliți de monotonia cuvantului canturi, acestea reprezentând produsul principal în activitatea companiei Hranipex. Canturile sunt lumea noastră, motto-ul nostru, le realizăm cu entuziasm, avem grijă de ele și le dezvoltăm. Ele sunt forța călăuzitoare din spatele efroturilor noastre de a fi cei mai buni din domeniu și să îndeplinim dorințele fiecărui client. Gama noastră de canturi este extrem de mare.

Creativitatea copiilor poate fi cea mai bună sursă de inspirație pentru producătorii de mobilier

Cu toții știm cât sunt de jucăuși copii și ce imaginație bogată pot avea, de aceea mediul în care ei cresc și se dezvoltă trebuie să fie corespunzător pentru a le putea susține pe cât de mult posibil creativitatea.

Astăzi, producătorii își dau silința să creeze nenumărate articole care să vină în întîmpinarea dorințelor și nevoilor copiilor noștri.

Comparație 2015-2016 a celor 10 tendinţe de top în designului de mobilier

Sfârșitul anului 2015 și începutul noului an aduce cu sine bilanțul așteptărilor referitoare la  perioada următoare. Comparația următoare va arăta ce tendinţe vor supraviețui și care vor deveni trecut.

Sfaturi în design: Lemnul utilizat pentru designul corpurilor de iluminat adaugă o nuanţă caldă fiecărui interior

Astăzi, vă oferim inspiraţie pentru corpurile de iluminat, în a căror fabricare rolul important îl constituie lemnul. Corpurile de iluminat aduc în interioare materialul clasic într-o concepţie mai puţin tradiţională. Lăsaţi-vă inspiraţi…

Sfaturi în design: Leagănele jucăuşe sunt în trend

Într-un interior modern, încep să se afirme şi elementele jucăuşe în variante stilate şi originale. Chiar şi stilul minimalist sobru, poate aduce cu sine inovaţie în industria mobilei daca este uşor stilizat. Vă prezentăm prima parte din seria articolelor planificate cu privire la designul mobilei, în care vom urmări o cale  convenţională şi neconvenţională în acelaşi timp de „a sta jos” – leagănul!

Arta iluziei optice a lui Copperfield

Cum să surprindem și să trezim interesul în aceste vremuri pline de diversitate? Când alege mobilierul, clientul exigent tinde să obțină nu numai o calitate superioară, ci și unicitate și posibilitatea de auto-exprimare.

Vedere de la înălţime

În cazul multor probleme, este suficient să privim dintr-un alt unghi situaţia pentru a găsi soluţiile. Chiar şi opiniile se pot schimba în funcţie de examinarea din mai multe perspecticve. Când privim muntele de la poale, acesta pare şi mai mare, iar piscurile şi mai îndepărtate. În schimb, se argumentează că lumea privită de la înălţime este cu totul alta şi o putem analiza mult mai simplu.