Actualităţi

Doriți să vă simplificați munca?

Noile noastre etichete vă vor face munca mai ușoara. Videoclipul vă arată cum să le utilizați.

Hranitherm PUR - Pur și simplu, rezultate mai bune în căntuire

Căntuirea nu a fost niciodată mai ușoară cu adezivii noi Hranitherm PUR pentru topire la cald

Știm de la dvs., ...

Suntem încă aici cu dumneavoastră!

Stimați parteneri,

În ciuda situației actuale, suntem încă aici pentru dumneavoastră. Producem la capacitate maximă și livrăm mărfurile standard. De ...

Noua colecție de canturi pentru Kronospan Trends 20/21

Descoperiți 18 decoruri noi inspirate din natură pentru colecția Kronodesign Trends 20/21.

 

Hot Air: Niciodată nu a fost mai ușor!

AdvantEdge® este un cant nou care face tehnologia de căntuire Hot Air să fie mai accesibilă ca niciodată. Cum?

  • Îl veți primi repede,
  • alegeți culoarea stratului Hot Air de care aveți nevoie,
  • și puteți comanda chiar și o cantitate mică.

Târgul Interzum 2019 din Cologne, Germania, 21-24.5.2019

Avem plăcerea să vă invităm la Târgul Interzum 2019.

Imaginați-vă doar ce mobilier puteți realiza cu o placă asemănătoare sticlei.

Imaginați-vă doar ce mobilier puteți realiza cu o placă asemănătoare sticlei.

Ce zici de o bucătărie cu o suprafață perfect netedă și un luciu impresionant? Noul material din sticlă acrilică de la Senosan, care imită perfect sticla datorită tehnicilor precise de lăcuire și a prelucrării inteligente prin care este realizat efectul de profunzime, este potrivit exact pentru astfel de cerințe. La Hranipex am completat gama Senosan cu canturi atent alese. Și ca rezultat, a fost creată gama de canturi acril 3D cu efect de sticlă care include tot ce aveți nevoie pentru proiectele în care utilizați acestă colecție.

Mai multe informații

Cea mai bună soluție este una singură

Nouă, la Hranipex, ne plac detaliile. Pe de o parte, știm că pentru voi, producătorii de mobilă, cantul nu reprezintă un motiv de a nu dormi noaptea (dar daca este așa, unul dintre cei 120 expeți Hranipex este probabil deja în drum spre dumneavoastră pentru a vă ajuta să perfecționați procesul de căntuire). Pe de altă parte, știm și că dacă acest detaliu nu funcționează, toată producția se oprește. Asta am încercat să evităm în ultimii 25 de ani. Și suntem foarte buni.

Mai multe informații

Împreună strălucim!

Colaborarea unică dintre Senosan și Hranipex aduce o colecție exclusivă de canturi perfect identice cu plăcile Senosan.
Materialul ABS folosit ...

Vă dezvăluim secretul perfecțiunii

Utilizând adezivii noștri nu sunteți nevoiți să stingeți lumina în atelier pentru ca îmbinarea dintre cant și PAL să fie invizibilă. Cu noua gamă de adezivi în diferite nuanțe îmbinările vor fi invizibile, atât ziua cât și noaptea.

Rezultate excelente pot fi obținute prin utilizarea unui adeziv perfect adaptat culorii și structurii plăcii de PAL și a cantului. O altă condiție pentru a avea rezultate perfecte este alegerea unui adeziv potrivit pentru parametrii de funcționare a mașinii de căntuit.

Ce adeziv să alegeti? Gama noastră de adezivi are acum noi produse în stoc: 

- Adezivii noștri EVA 600.30 și 600.70 sunt acum și în varianta de culoare neagră, ideală pentru piesele de mobilier negre.  

- Adezivii 600.70 și 600.71 împreună cu 1000.70 și 1000.71 au extins gama noastră de adezivi cartușe EVA de înaltă calitate. Aceste cartușe sunt disponibile în culoarea albă și natur fiind concepute pentru piesele de mobilier de culoare deschisă.

- Pentru rezultate deosebite în lipirea cu mașinile de căntuit manuale utilizați noul nostru adeziv EVA 605.21 alb. - Adezivul EVA 608.30 fără umplutură, transparent și adezivul EVA 608.80 cu umplutură, natur sunt soluția ideală pentru mașinile de căntuit mici și medii cu temperatură de aplicare cuprinsă între 180 °C și 200 °C și cu viteză de la 4 până la 8 metri pe minut.

- Nu în ultimul rând, vă recomandăm noul nostru adeziv de montaj și construcții PVAc în dispersie Hranicoll D4 ce poate fi utilizat atât la interior, cât și la exterior. Adezivul PVAc este potrivit pentru toate tipurile de îmbinări și are o rezistență crescută la fluctuațiile de temperatură și umiditate. Este adecvat atât pentru lipirea ramelor de uși și ferestre cât și pentru lemnul laminat sau stratificat, etc.

După cum puteți observa avem o gamă variată de adezivi, pentru alegerea corectă contactați reprezentanții noștri zonali.