*** Covid-19 – Biroul este deschis de la 8.00 la 17.00 și răspundem apelurilor și solicitărilor dvs. chiar dacă, din cauza numărului mai mic de angajați disponibili, pot exista întârzieri în gestionarea comenzilor. Accesul în sediul nostru este restricționat. Comenzile vor fi livrate doar prin curier (GLS sau Fan Courier). Vă mulțumim pentru înțelegerea dvs., și ne cerem scuze în avans pentru orice inconvenient cauzat.***

Mai 2015

Sfaturi pentru o îmbinare de calitate a mobilierului

Este evident că producţia şi modificările ulterioare pentru mobilier nu se pot realiza fără o aplicare calitativă a adezivului, indiferent dacă discutăm despre îmbinarea pieselor individuale sau aplicarea canturilor. Ce tip de adeziv trebuie utilizat pentru ca îmbinarea să fie de cea mai bună calitate?

Cantul pentru mobilier are un rol decisiv în perceperea mobilei ca un tot unitar

Perceperea fiecărui produs depinde întodeauna de finisajele acestuia, fapt valabil şi în cazul mobilierului. Chiar dacă va fi fabricat din materiale calitative şi  design-uri captivante, clientul îşi va da seama de la prima vedere dacă este ales un cant neadecvat sau dacă lipirea acestuia este necorespunzătoare.

Permiteţi-i clientului dumneavoastră să fie unic!

Ştiţi în funcţie de ce criterii clientul dvs. cumpără un scaun nou? Care dintre acestea sunt importante pentru client? Şi ce vă spune despre el alegerea pe care a făcut-o?