Pentru că ținem la sănătatea dumneavoastră și a angajaților noștri, ca urmare a situației generate de COVID-19 și a recomandărilor transmise de autorități, am decis restricționarea accesului în sediul nostru. Comenzile vor fi plasate telefonic, în e-shop sau pe e-mail și vor fi livrate doar prin curier (GLS sau Fan Courier). Avem rugămintea să efectuați plățile prin ordin de plată sau cu numerar ramburs la livrare.

Iulie 2015

Şapte noi tendinţe principale în domeniul mobilierului de birou pentru anul 2015

Orice producător de mobilier care doreşte să-şi surprindă plăcut clienţii cu elemente de interior interesante, urmăreşte tendinţele designerilor de top. Aceştia stabilesc calea de dezvoltare pe termen lung, reprezentând în acelaşi timp şi noutăţile de sezon. Din expunerile acestui an am ales cele mai interesate aspecte care, credem noi, reprezintă principalele tendinţe atât pentru acest an, cât şi pentru anii ce vor urma.

Interzum 2015

Au trecut deja două luni de când în Köln s-au întâlnit cele mai importante companii cu nume sonore din industria de mobilier. Participarea la această expoziţie internaţională de prestigiu a constituit apogeul sezonului din acest an, ecoul sau încă mai persistă.