Pentru că ținem la sănătatea dumneavoastră și a angajaților noștri, ca urmare a situației generate de COVID-19 și a recomandărilor transmise de autorități, am decis restricționarea accesului în sediul nostru. Comenzile vor fi plasate telefonic, în e-shop sau pe e-mail și vor fi livrate doar prin curier (GLS sau Fan Courier). Avem rugămintea să efectuați plățile prin ordin de plată sau cu numerar ramburs la livrare.

August 2015

Mobilierul colorat înveseleşte copiii, dar le dezvoltă şi creativitatea!

Ce tip de mobilier aleg parinţii pentru camera copilului? Nu este o surpriză faptul că de cele mai multe ori câştigătoare sunt soluţiile originale în culori expresive, care îndeplinesc toate criteriile de siguranţă şi reprezintă pentru micul locatar un refugiu perfect pentru toate jocurile şi ideile lui. 

Comenzile on-line la linia de start

"Timpul înseamnă bani." Această expresie capătă o semnificaţie din ce în ce mai importantă în aceste vremuri agitate, atât pentru persoanele fizice cât şi pentru companiile care sunt în căutarea modalităţilor de eficientizare a proceselor şi de atingere rapidă a obiectivelor. Fiecare zi este o cursă contra cronometru. Un ajutor esenţial în această cursă vine din partea instrumentelor şi tehnologiilor moderne avansate.