Aprilie 2018

Vă dezvăluim secretul perfecțiunii

Utilizând adezivii noștri nu sunteți nevoiți să stingeți lumina în atelier pentru ca îmbinarea dintre cant și PAL să fie invizibilă. Cu noua gamă de adezivi în diferite nuanțe îmbinările vor fi invizibile, atât ziua cât și noaptea.

Rezultate excelente pot fi obținute prin utilizarea unui adeziv perfect adaptat culorii și structurii plăcii de PAL și a cantului. O altă condiție pentru a avea rezultate perfecte este alegerea unui adeziv potrivit pentru parametrii de funcționare a mașinii de căntuit.

Ce adeziv să alegeti? Gama noastră de adezivi are acum noi produse în stoc: 

- Adezivii noștri EVA 600.30 și 600.70 sunt acum și în varianta de culoare neagră, ideală pentru piesele de mobilier negre.  

- Adezivii 600.70 și 600.71 împreună cu 1000.70 și 1000.71 au extins gama noastră de adezivi cartușe EVA de înaltă calitate. Aceste cartușe sunt disponibile în culoarea albă și natur fiind concepute pentru piesele de mobilier de culoare deschisă.

- Pentru rezultate deosebite în lipirea cu mașinile de căntuit manuale utilizați noul nostru adeziv EVA 605.21 alb. - Adezivul EVA 608.30 fără umplutură, transparent și adezivul EVA 608.80 cu umplutură, natur sunt soluția ideală pentru mașinile de căntuit mici și medii cu temperatură de aplicare cuprinsă între 180 °C și 200 °C și cu viteză de la 4 până la 8 metri pe minut.

- Nu în ultimul rând, vă recomandăm noul nostru adeziv de montaj și construcții PVAc în dispersie Hranicoll D4 ce poate fi utilizat atât la interior, cât și la exterior. Adezivul PVAc este potrivit pentru toate tipurile de îmbinări și are o rezistență crescută la fluctuațiile de temperatură și umiditate. Este adecvat atât pentru lipirea ramelor de uși și ferestre cât și pentru lemnul laminat sau stratificat, etc.

După cum puteți observa avem o gamă variată de adezivi, pentru alegerea corectă contactați reprezentanții noștri zonali.