Oferim servicii complete

Noi, la Hranipex, am creat o rețea de profesioniști care să vă ajute în procesul de căntuire, de la selecția materialelor până la aplicare și curățare. Calitatea produselor și serviciile premium au cea mai mare prioritate pentru noi. Lucrăm pentru a ne asigura că fiecare proiect bun primește același sprijin.

Tăierea cantului ABS în dimensiuni atipice

În acest fel găsim cu ușurință o modalitate de a pregăti cantul la lățimea de care aveți nevoie. Chiar dacă nu este standard în colecția noastră.

Începând de la 1 m

Oferim canturi în role jumbo din metru în metru. Deci, nu trebuie să cumpărați o cantitate mare doar pentru o singură piesă de mobilier. Economisiți bani.

Producem canturi ABS în dimensiuni atipice

Aveți nevoie de o culoare sau un decor diferit? Vom fi bucuroși să-l pregătim pentru dvs. Culori UNI de la 100 m. Pentru mai multe informații contactați reprezentantul nostru de vânzări.

Avem canturi Hot- Air

Putem aplica pe orice cant ABS un strat de polimer ce permite lipirea prin tehnologia Hot Air. Stratul funcțional este colorat individual cu aceeași nuanță ca a benzii de cant folosită. Datorită acestui fapt, obțineți efectul de îmbinare invizibilă.

Adezivare

Aveți nevoie de un cant cu adeziv deja aplicat? Nici o problemă. Aplicăm adeziv pe canturile din colecția Hranipex în termen de 7-9 zile lucrătoare.

Lăcuire

Putem produce orice cant ABS în culoare UNI la nivelul de luciu solictat. Aplicăm lac de la 10° la 90° luciu.

Aplicăm Functional Layer

Putem aplica adeziv special Functional Layer pentru mașinile de căntuit cu tehnologia laser, aer cald sau infraroșu. Întrebați-ne!

Adezivi și curățători

Nu știți ce adeziv să folosiți?

Vă ajutăm cu alegerea corectă a adezivului pentru diferite aplicări și mașini, atât manuale, cât și mecanice.

Ce menține producția curată?

Vă ajutăm, de asemenea, să alegeți agenții de curățare potriviți - manuali, automați și alții.

Vă putem ajuta cu producția?

Va vom ajuta cu setările în bune condiții și cu testarea adezivului pe mașina dvs de căntuit.

Aveți cerințe specifice?

Datorită echipei noastre de cercetare și dezvoltare, putem dezvolta adezivi sau produse de curățat exact pentru nevoile dumneavoastră.